Meiny Prins، مدیر عامل Priva، گفت: “امنیت غذایی و تولید غذای محلی به موضوعات جهانی تبدیل شده است. ما متقاعد شدهایم که با ترکیب دانش حوزه، استفاده از فناوری و همکاری استراتژیک با شرکای جهانی، میتوان شرایط مناسبی را برای کشت محصولات در مقیاس بزرگ در آسیای جنوب شرقی ایجاد کرد و از عملیات گلخانهای پایدار حمایت کرد. این چیزی است که هر روز ما را به حرکت در می آورد.»
برنامه سبز 2030 سنگاپور قصد دارد تا سال 2030 30 درصد نیازهای تغذیه ای خود را به صورت محلی و پایدار تولید کند، اما شرایط آب و هوایی شدید و فرار با هوای گرم و سطوح رطوبت بالای بیرون، کارکرد یک گلخانه سودآور را دشوار می کند. برای تحقق چشم انداز “30 در 30” سنگاپور و کاهش وابستگی آن به واردات مواد غذایی، یک چارچوب فناوری پایدار برای کشت محصولات سودآور مورد نیاز است.
دیو چن، رئیس Equilibrium Capital، گفت: «در دهههای آینده، با کاهش چشماندازهای زراعی و غیرقابل مهمانپذیری، CEA به زیرساخت اصلی سیستم غذایی در دنیای چالشبرانگیز ما تبدیل خواهد شد. راهحلهای بهرهوری انرژی، آب و منابع انسانی برای انعطافپذیری CEA حیاتی خواهند بود و تنها راه برای توسعه این راهحلهای پایدار یکپارچه، شروع و توسعه تیم صنعتی مورد نیاز برای ایجاد این نوآوریها است.
برای اطلاعات بیشتر:
Priva
[email protected]
www.priva.com
Priva به نیروها با Equilibrium Capital، یک سرمایه گذار نهادی در کشاورزی محیطی کنترل شده (CEA) می پیوندد تا یک راه حل مدیریت آب و هوای یکپارچه برای باغبانی نسل بعدی برای کشت محصولات در آب و هوای جنوب شرق آسیا و جمعیت شناسی ایجاد کند.
تعادل
971-352-8430
[email protected]
eq-cap.com
با توجه به اینکه انرژی محرک اصلی هزینه عملیاتی در CEA است، هدف Priva و Equilibrium توسعه طرحی است که متناسب با شرایط آب و هوایی چالش برانگیز جنوب شرق آسیا ساخته شده است، که به طور همزمان مصرف انرژی را به ازای هر کیلوگرم محصول کاهش می دهد و کیفیت و کمیت محصول را افزایش می دهد. از تولید مواد غذایی این راهحلها به Priva/Equilibrium نیاز دارند تا در رشتههای مختلف و تامینکنندگان فناوری تیم شوند.
با شروع از سنگاپور، این مشارکت یک مرکز تحقیق و توسعه فناوری آب و هوایی ترکیبی و تولید گلخانه ای ایجاد می کند که برای توسعه راه حل های یکپارچه مناسب برای تولید در مقیاس بزرگ در کشورهای مختلف جنوب شرق آسیا که با شرایط آب و هوایی مشابه مواجه هستند استفاده می شود. اهداف مشترک بلندپروازانه هستند – افزایش 20 درصدی بهره وری انرژی در هر کیلوگرم تا پایان سال 2024 و تا 50 درصد تا پایان سال 2027.
مینی و دیو